Ιστορικό άρθρων

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Αρχηγέ... για πάρτη σου!

Είναι πλέον γεγονός ότι η μεγάλη ώρα που δεν θέλαμε να πιστέψουμε και να ζήσουμε έχει ήδη πλησιάσει πολύ απειλητικά. Έμειναν άλλες δύο μέρες για την τελευταία παράσταση του τεράστιου Δημήτρη Διαμαντίδη.


Δώδεκα χρόνια στην ομάδα δεν είναι λίγα. Μέσα σε αυτά μπορούμε ο καθένας μας ξεχωριστά ρε Μήτσο να διηγηθούμε και τη δική του ιστορία. Ο ένας θα αναφέρει την τάπα στον Άκερ με την οποία πήραμε και το πρωτάθλημα τότε, άλλος πάλι θα αναφέρει το φοβερό κρεσέντο (όπως είχε πει και ο Σκουντής) στον τελικό κυπέλλου Ελλάδος το 2009 με το 3/3 τρίποντα και πολλά άλλα.

Αν κάτσω να αναφέρω τι έχεις πετύχει στον Παναθηναϊκό και πόσες στιγμές χαράς και υπερηφάνειας μας έχεις μοιράσει, τότε θα χρειαστώ μια μέρα σε αυτό το πρώτο κείμενο της «Παναθηναϊκής Άποψης». Η ουσία του κειμένου αυτού είναι άλλη και βρίσκεται σε αυτό που θα αναφέρω παρακάτω. Μπορεί να παίζουμε με τον Ολυμπιακό την Δευτέρα (30/5, 19:30) το απόγευμα ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν γιατί η νίκη είναι μονόδρομος, ωστόσο τα 20.000 εισιτήρια έφυγαν μέσα σε έξι ώρες για σένα και μόνο.

Μαζί με αυτό το σημαντικό παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό, εσύ θα κλείσεις την αυλαία μιας μεγάλης και μοναδικής παράστασης μπροστά στο κοινό που σε αγάπησε και σε στήριξε όλα αυτά τα χρόνια. Ο Παναθηναϊκός είχες πει είναι η οικογένειά σου κι εμείς είμαστε περήφανοι που ήσουν μέλος της! Το παιδί με το «13» ήρθε από τον Ηρακλή για να γίνει ο καλύτερος παίχτης στην Ευρώπη και ο πιο ολοκληρωμένος και δικαίως στον τελευταία του αγώνα στο ΟΑΚΑ θα γνωρίσει την απόλυτη αποθέωση. Μήτσο ξέρεις κάτι; Όλα όσα θα γίνουν την Δευτέρα θα είναι για πάρτη σου!

Κι ένα απολαυστικό βιντεάκι:



2 σχόλια:

  1. EYXOMAI NA KΡΑΤΗΘΕΙ ΕΝΑ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ,ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ...ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ BLOG.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε τέτοιο επίπεδο θα προσπαθήσω να κρατήσω το blog και τις συζητήσεις γύρω από αυτό. Είναι αρχή ακόμα κι εγώ μαθαίνω για να το κάνω καλύτερο. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια φίλε!

      Διαγραφή