Ιστορικό άρθρων

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Η πυγμαχία μας κάνει περήφανους και πάλι!

Ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός μπορεί να πονάει και να έχει άπειρα προβλήματα, ωστόσο το πυγμαχικό τμήμα του Αθηναϊκού συλλόγου φροντίζει να κρατάει την πράσινη σημαία μας ψηλά με τις επιτυχίες του.


Ο Παναθηναϊκός στην πυγμαχία συνεχίζει να δείχνει τη δυναμική του και αυτό το γεγονός μόνο ευχάριστο μπορεί να χαρακτηριστεί. Ο Γιάννης Αϊδινιώτης και οι αθλητές του είναι οι πρωταγωνιστές των επιτυχιών στο συγκεκριμένο τμήμα του ερασιτέχνη, όπου οδεύει από το καλό στο καλύτερο.

Αυτή τη φορά το τμήμα πυγμαχίας του Παναθηναϊκού κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας, όπου διεξάχθηκε στη Θεσσαλονίκη. Μέσα σ' έναν προβληματικό ερασιτέχνη τα παιδιά του Γιάννη Αϊδινιώτη διαπρέπουν και συνεχώς μας κάνουν υπερήφανους με την απόλυτη κυριαρχία τους. Οι υποδομές στο συγκεκριμένο τμήμα του Παναθηναϊκού είναι εξαιρετικές και σε σχέση με πέρυσι, έγιναν κάποιες αλλαγές με μοναδικό στόχο να δυναμώσει ακόμα περισσότερο ο Παναθηναϊκός. Τα αποτελέσματα φυσικά τα βλέπουμε στα ρινγκ.

Ο πυγμαχικός Παναθηναϊκός πριν από τη συγκεκριμένη επιτυχία είχε καταφέρει να κατακτήσει το πανελλήνιο πρωτάθλημα Elite Ανδρών και αυτό της Γ' κατηγορίας. Ωστόσο οι αθλητές μας δεν έμειναν σ' αυτές τις διακρίσεις και έτσι στέφθηκαν πρωταθλητές και στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας όπου έγινε στο «Κλειστό Γυμναστήριο Επταπύργιου», στην περιοχή Συκιές. Μπράβο σε όλα τα παιδιά της πυγμαχίας, τα οποία φροντίζουν να κρατούν τον Παναθηναϊκό εκεί που του ανήκει, δηλαδή στην κορυφή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου