Ιστορικό άρθρων

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Μάλλον... κουνάνε μαντήλι οι Καλτσάς-Κλωναρίδης!

Ο Νίκος Καλτσάς και ο Βίκτωρ Κλωναρίδης φαίνεται να μην έχουν μέλλον στην ομάδα και δεν είναι απίθανο να αρχίσουν να ψάχνουν άλλη ποδοσφαιρική στέγη.

Ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά στον Παναθηναϊκό έχει ήδη αρχίσει να γίνεται με τον Αντρέα Στραματσόνι να κάνει τις επιλογές του και για το ποιοι παίχτες θα φύγουν από το σύλλογο. Μάλιστα θετικός θα ήταν, όπως φαίνεται και στην περίπτωση παραχώρησης τόσο του Νίκου Καλτσά όσο και του Βίκτωρ Κλωναρίδη.

Οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές αποκτήθηκαν από το τριφύλλι με τελείως διαφορετικές περγαμηνές, ωστόσο σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας, δεν κατάφεραν να αποδείξουν ότι μπορούν να αγωνιστούν στο τριφύλλι. Έτσι, όπως φαίνεται πλέον ο Αντρέα Στραματσόνι θα επιδιώξει να διώξει τους Καλτσά και Κλωναρίδη, καθώς φαίνεται να μην τους υπολογίζει. Βέβαια απ' όλη αυτή την ιστορία θέλει να επωφεληθεί ο Πανιώνιος, ο οποίος δείχνει ενδιαφέρον και για τους δύο ποδοσφαιριστές. Ο Ιταλός τεχνικός προφανώς θα θέλει να τους διώξει, καθώς θεωρεί ότι δεν έχουν σταθερή απόδοση και μια είναι καλοί ενώ την άλλη κακοί.

Προσωπικά πιστεύουμε ότι σίγουρα στην ομάδα οφείλουν να σκεφτούν και πάλι τις περιπτώσεις αυτών των δύο ποδοσφαιριστών. Σίγουρα δεν είναι οι μεγάλοι σταρ και σίγουρα υπό άλλες συνθήκες δεν θα έπαιζαν στον Παναθηναϊκό, ωστόσο έχουν κάποια στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά το τριφύλλι. Για παράδειγμα και οι δύο αυτοί παίχτες διαθέτουν ταχύτητα και στο κενό γήπεδο είναι πολύ επικίνδυνοι. Τεχνική κατάρτιση έχει καλύτερη ο Κλωναρίδης αλλά και ο Καλτσάς ως δεύτερος επιθετικός (εκεί είναι η θέση του) είναι αρκετά καλός και μπορεί να σκοράρει. Γενικότερα ως ρεζέρβες και όχι ως βασικοί στην ενδεκάδα μπορούν να προσφέρουν, γι' αυτό μια δεύτερη σκέψη δεν είναι κακό να υπάρξει.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου