Ιστορικό άρθρων

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Σημαντική ενίσχυση αλλά χαμηλά η μπάλα!

Ο Παναθηναϊκός στο βόλεϊ ανδρών προχώρησε σε δύο σημαντικές κινήσεις, Κουβανών διεθνών παιχτών, ωστόσο η μπάλα παραμένει χαμηλά για την νέα δύσκολη χρονιά.


Συγκεκριμένα στο ανδρικό τμήμα του βόλεϊ, όλοι στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν ότι η ομάδα δεν οφείλει να βρίσκεται στη συγκεκριμένη κατάσταση που είναι αυτή τη στιγμή. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία στο βόλεϊ και οφείλει να κυνηγάει το πρωτάθλημα κάθε χρόνο.

Φυσικά εδώ που έχουμε φτάσει δεν γίνεται και πρέπει να αλλάξουν πολλά στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό για να επιστρέψει ο σύλλογος εκεί που ανήκει. Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι η επόμενη χρονιά στο βόλεϊ αναμένεται με έναν και μοναδικό στόχο. Δηλαδή θέση στην τετράδα κι αν προκύψει και κάτι καλύτερο, τότε... καλοδεχούμενο. Αυτό σημαίνει πως στο τριφύλλι θα προχωρήσουν σε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδες και ιδιαίτερα θα αποκτηθούν παίχτες εξάδας (βασικοί).

Οι πρώτες κινήσεις ήδη έγιναν και μπορούμε να πούμε ότι είναι αρκετά σημαντικές για τα δεδομένα του συλλόγου. Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση δύο Κουβανών διεθνών παιχτών. Ο Νταριέλ Άλμπο (διαγώνιος) αλλά και ο Μελγκαρέχο Ερνάντεζ (ακραίος) θα φορούν από τη νέα χρονιά τα πράσινα. Η σημαντική ενίσχυση είναι σημαντική, καθώς μιλάμε για δύο αρκετά καλούς παίχτες, ωστόσο δεν είναι το «μπαμ» που θα εκτοξεύσει το συγκεκριμένο τμήμα στην κορυφή.

Ο Νταριέλ Άλμπο είναι 24 χρονών και πρώτη φορά στην καριέρα του θα αγωνιστεί εκτός της πατρίδας του. Από την άλλη πλευρά ο Μελγκαρέχο Ερνάντεζ είναι μόλις 19 χρονών, ωστόσο θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας του. Αυτό διότι εκτός των επιθετικών του αρετών, διαθέτει και πολύ καλή υποδοχή που σπάνια συναντάς σε Κουβανό παίχτη. Σίγουρα οι συγκεκριμένες κινήσεις όπως αναφέραμε δεν πάνε τον Παναθηναϊκό για πρωτάθλημα αλλά είναι σημαντικές, καθώς η αγορά από την Κούβα βγάζει τρομερούς παίχτες που βοηθούν τα μέγιστα στο σύλλογο που αγωνίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου