Ιστορικό άρθρων

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Κόστισε πολλά, δεν προσέφερε τίποτα!

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα ήρθε στην ομάδα ως ένας παίκτης που θα αποτελούσε βαρόμετρο για τον Παναθηναϊκό, προερχόμενος και από τρομερές εμφανίσεις με την Εθνικής Σερβίας, υπό τις οδηγίες του Τζόρτζεβιτς. 

Το πόσο τον πίστευε ο προπονητής φάνηκε από το παχυλό συμβόλαιο που έλαβε, αξίας ενός εκατομμυρίου δολαρίων. Η απόκτηση στην αρχή είχε γεμίσει με αισιοδοξία τους φιλάθλους της ομάδας, την οποία όμως...απέβαλλε άμεσα, μιας και του χρέωναν ότι δεν ήταν τόσο καλός όσο θα έπρεπε στο αμυντικό σκέλος.

Κάπως έτσι εξελίχθηκε όλη η χρονιά με έναν παίκτη που ήταν βαρόμετρο στο επιθετικό σκέλος και πληγή στο αμυντικό κομμάτι. H κριτική μεγάλωνε όλο και περισσότερο, όπως για τους υπόλοιπους Σέρβους με τους Τζόρτζεβιτς, Κούζμιτς, Πάβλοβιτς να αποτελούν παρελθόν μετά από το τέλος της σειράς με την Λαμποράλ. Ο Ραντούλιτσα ναι μεν παρέμεινε, αλλά ήταν δεδομένο πως υπήρχε ημερομηνία λήξης και αυτή ήταν μετά από τους τελικούς με τον Ολυμπιακό, όπου με επιλογή Πεδουλάκη από βασικός έγινε...γκεστ σταρ, με τον χρόνο του να μειώνεται αισθητά.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στον δεύτερο αγώνα του ΣΕΦ με το που μπήκε χρεώθηκε με βήματα σε δύο συνεχόμενες επιθέσεις, με αποτέλεσμα να βγει άμεσα δίχως να ξαναμπεί στον αγώνα. Αυτό ήταν και το τελευταίο του παιχνίδι, μιας και στον τελευταίο αγώνα δεν χρησιμοποιήθηκε λεπτό, αν και το ματς έφτασε σε δεύτερη παράταση, με έναν Γκιστ στα όρια της διάλυσης. Ο λόγος από ότι φάνηκε ήταν τα νυχτοπερπατήματα του παίκτη δύο μέρες πριν, όπου εθεάθη σε γνωστό νυκτερινό μαγαζί μέχρι πρωίας.

Αν μπορούμε να πούμε κάτι με βεβαιότητα αυτό είναι πως ο παίκτης δεν θα λείψει σε καμία περίπτωση στον σύλλογο, μιας και με τα λεφτά του μπορεί να βρεθεί κάτι πολύ καλύτερο. Όσο για τον ίδιο, δεν δικαίωσε σε καμία περίπτωση τις υψηλές προσδοκίες που υπήρξαν για το πρόσωπο του.

2 σχόλια:

  1. Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΕΝΤΕΡ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ (ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ)...
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΤΟΥ ΑΠΟΔΟΣΗ,ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΠΥΡΑΡΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήταν καλός επιθετικά αλλά μαύρη τρύπα στην άμυνα. Έβαζε για παράδειγμα 19 πόντους και έτρωγε πίσω άλλους τόσους. Συμφωνώ μαζί σου αλλά ξέρεις για που ψάχνεται ο συγκεκριμένος παίχτης; Για το NBA! Είδηση που προκαλεί γέλιο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινή.

      Διαγραφή