Ιστορικό άρθρων

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Επιδιώκει την επιστροφή Λάζαρου ο Παναθηναϊκός!

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός για το τριφύλλι έχει ήδη αρχίσει και πλέον μέσα στην λίστα των ονομάτων για να έρθουν στον Παναθηναϊκό βρίσκεται και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.


Ο Παναθηναϊκός επιθυμεί τη νέα χρονιά να επιστρέψει πιο δυνατός και να μην προχωρήσει στον σχεδιασμό του σε ερασιτεχνικά λάθη, όπως έγινε το προηγούμενο καλοκαίρι. Έτσι, οι άνθρωποι του τριφυλλιού κοιτάζουν πολύ προσεκτικά τους παίχτες που θέλουν να φέρουν στην ομάδα. Μάλιστα μέσα σε αυτούς βρίσκεται κι ένας πρώην γνώριμος.

Οι «πράσινοι» πέρα από το γεγονός ότι θέλουν να ενισχυθούν στις θέσεις που πονάνε, έχουν βάλει σαν στόχο και την ελληνοποίηση τους κατά κάποιο μεγάλο βαθμό. Έτσι, οδηγούνται σε μια κίνηση που τόσο ο Αντρέα Στραματσόνι εγκρίνει όσο και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Η κίνηση αυτή ακούει στο όνομα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον σύλλογο από την πρώτη του θητεία στην ομάδα (2008-1/2013). Μάλιστα ο Αντρέα Στραματσόνι γνωρίζει τον παίχτη λόγω της θητείας του στο Ιταλικό πρωτάθλημα και τον εγκρίνει, ενώ και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα τον θεωρεί καλή επιλογή και τον γνωρίζει από τότε που ήταν συμπαίχτες στον Παναθηναϊκό.

Τη χρονιά που μας πέρασε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αγωνίστηκε ως δανεικός στη Σαμπντόρια, καθώς ανήκει στην Ελλάς Βερόνα. Να αναφέρουμε ότι η περίπτωση επιστροφής του στο σύλλογο δεν είναι και δύσκολη, καθώς η Ελλάς Βερόνα έχει υποβιβαστεί και επιπλέον παλεύει να τον διώξει για να ξεφορτωθεί από πάνω της το βαρύ συμβόλαιο των 700.000 ευρώ που του προσφέρει. Μένει πλέον να δούμε αν η υπόθεση θα έχει αίσιο ή κακό τέλος για το σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου