Ιστορικό άρθρων

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Μονόδρομος η παραμονή του Πεδουλάκη!

Ο Αργύρης Πεδουλάκης θα έχει την δυνατότητα να χτίσει την δική του ομάδα το καλοκαίρι που μας έρχεται, μιας και αποφασίστηκε από κοινού με την διοίκηση να παραμείνει στον σύλλογο. 

Η συγκεκριμένη εξέλιξη μόνο ως αρνητική δεν μπορεί να θεωρηθεί, αφού μιλάμε για έναν πιστό στρατιώτη του συλλόγου, ο οποίος δεν έχει θέμα να τσαλακώσει και την εικόνα του για το καλό του συλλόγου.

Η παραμονή του ήταν μονόδρομος, αν αναλογιστούμε το γεγονός πως είναι ο μόνος που μπορεί να δράσει αποτελεσματικά και δίχως γκρίνιες με ένα σχετικά μικρό μπάτζετ σε αντίθεση με προπονητές τύπου Μπλατ, οι οποίοι θα ζητούσαν πολλά περισσότερα διαθέσιμα χρήματα. Μην ξεχνάμε εξάλλου πως ο Πεδουλάκης ήταν ο μόνος που είχε το καλώς εννοούμενο θράσος να αναλάβει τον Παναθηναϊκό, όταν έφυγαν από την ομάδα οι Ζοτς, Ιτούδης αφήνοντας πίσω τους καμμένη γη και τους Τσαρτσαρή, Διαμαντίδη ως τους μόνους οι οποίοι θα παρέμεναν στην νέα εποχή του συλλόγου. 

Το μπάτζετ έπεσε αισθητά και η ομάδα ήταν ανταγωνιστική σε Ελλάδα και Ευρώπη, παίρνοντας το πρωτάθλημα με σκούπα. Παρόλα αυτά δεν ολοκλήρωσε και την δεύτερη χρονιά του στην ομάδα, με κυριότερο λόγο το ότι σύμφωνα με τους επικριτές του έδινε προτεραιότητα στην άμυνα, με αποτέλεσμα η ομάδα να μην είναι τόσο ελκυστική. Πλέον θα είναι προπονητής και στην μετά Διαμαντίδη εποχή και θα έχει την δυνατότητα να χτίσει την δική του ομάδα, μιας και φέτος ανέλαβε στα τελειώματα της χρονιάς μην έχοντας την δυνατότητα για πολλές αλλαγές. 

Δεν λέμε πως είναι τέλειος και σίγουρα πολλοί θα προτιμούσαν προπονητές τύπου Μπλατ, μιας και στον τελικό έκανε και εκείνος ορισμένα λάθη, αλλά κάτω από τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις είναι ο ιδανικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου