Ιστορικό άρθρων

Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Διαμαντίδης-Αλβέρτης time, σ' ένα μυθικό βίντεο!

Ο μπασκετικός Παναθηναϊκός όλα αυτά τα χρόνια μας έχει προσφέρει απίστευτες και μοναδικές στιγμές. Για να έρθουν αυτές οι επιτυχίες όλοι στην ομάδα ήταν μια οικογένεια με αρχηγούς τους Φραγκίσκο Αλβέρτη και Δημήτρη Διαμαντίδη. 


Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και ο Δημήτρης Διαμαντίδης αποτελούν αναπόσπαστα στοιχεία στην ιστορία του Παναθηναϊκού όλα αυτά τα χρόνια. Οι δύο μοναδικοί αρχηγοί του τριφυλλιού, οι οποίοι με τις υπηρεσίες τους βοήθησαν την ομάδα να μεγαλώσει μέσα από τους τίτλους που κατέκτησε. Πλέον όμως και μετά το πέρας της φετινής σεζόν και οι δύο αρχηγοί του Παναθηναϊκού είναι... παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες.

Ο Παναθηναϊκός όπως ανέφερα και παραπάνω όλα αυτά τα χρόνια ήταν και είναι μια οικογένεια. Η σχέση που έχει η ομάδα με τον κόσμο είναι μοναδική, καθώς είναι όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά. Ξέρετε όσο καλές και να είναι οι συνθήκες και όσο καλή ομάδα κι να διαθέτει ένας σύλλογος αν ο κόσμος δεν είναι δίπλα να την στηρίζει, τότε δύσκολα θα πετύχει τους στόχους της. Στον Παναθηναϊκό ο κόσμος της ομάδας ήταν εκεί και στις χαρές αλλά και στις λύπες του συλλόγου. Μια στήριξη που απέδωσε καρπούς και οι τίτλοι ήταν αμέτρητοι.

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης ήταν και είναι η ψυχή αυτού του συλλόγου κι έπειτα ακολουθεί ο τεράστιος Δημήτρης Διαμαντίδης, όπου με την εμπειρία τους και τις ικανότητές τους τραβούσαν και τους υπόλοιπους για να τους οδηγήσουν στην επιτυχία. Ήταν πάντα οι καπετάνιοι αυτής της ομάδας και έβγαιναν μπροστά σε τρικυμίες και φουρτούνες, γιατί... έτσι πρέπει να κάνει ένας σωστός καπετάνιος. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού αναγνωρίζει το έργο τους και πέρα από το γεγονός ότι τους αγαπάει, με την πρώτη ευκαιρία φροντίζει να το δείχνει και με πράξεις. Αυτή τη φορά το έδειξε με την υλοποίηση ενός τρομερού βίντεο.

Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου