Ιστορικό άρθρων

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Να «δέσει» τον Μέστο θέλει ο Παναθηναϊκός!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που έρχονται από την Ιταλία, ο Παναθηναϊκός αλλά και ο Τζιαντομένικο Μέστο, επιθυμούν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους για άλλα δύο χρόνια.


Ο Τζιαντομένικο Μέστο ήρθε στον Παναθηναϊκό φέτος τον Ιανουάριο. Συγκεκριμένα ο Ιταλός δεξιός μπακ αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Αντρέα Στραματσόνι, σε μια... πονεμένη θέση για το τριφύλλι. Μάλιστα ούτε ο Μπούρμπος αλλά ούτε και ο Βέμερ υπολογίζονταν. Έτσι, παρά το γεγονός ότι ο Μέστο είχε να παίξει αρκετό καιρό, μπήκε κατευθείαν στην ενδεκάδα μόλις ήρθε.

Ο Ιταλός μπακ από την πρώτη στιγμή που ήρθε στον Παναθηναϊκό έδειξε να έχει αυτό το κάτι που έλειπε τόσο καιρό από την δεξιά πτέρυγα της ομάδας. Τα πρώτα δείγματα γραφής, λοιπόν, ήταν θετικότατα και η επιλογή του Στραματσόνι ήταν πέρα για πέρα σωστή. Μάλιστα μιλάμε για έναν πολύπειρο μπακ με αρκετές παραστάσεις σε ευρωπαϊκά γήπεδα. Όταν ήρθε στην ομάδα όφειλε να τους διαψεύσει όλους, καθώς ήταν 34 χρονών και η αποχή του από τους αγωνιστικούς χώρους ήταν αρκετά μεγάλη (ήρθε ως ελεύθερος στο τριφύλλι).

Ο Μέστο, λοιπόν, τα κατάφερε και άφησε τους πάντες άφωνους. Είναι ένας δεξιός οπισθοφύλακας, ο οποίος λόγω και της καταγωγής του είναι εξαιρετικός στα αμυντικά του καθήκοντα. Όσον αφορά τις επιθετικές του αρετές, δεν μπορούμε να πούμε ότι μαγεύει αλλά διαθέτει κι εκεί μια άλφα ποιότητα. Έτσι, μετά από την γενικά καλή παρουσία του 34χρονου Ιταλού, σύμφωνα με πληροφορίες που προκύπτουν από τη χώρα του, Παναθηναϊκός και Μέστο οδεύουν σε επέκταση της συνεργασίας τους. Συγκεκριμένα ο Μέστο θα υπογράψει για άλλα δύο χρόνια στο τριφύλλι. Έως το 2018 δηλαδή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου