Ιστορικό άρθρων

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Μπάσκετ Γυναικών: Συζητήσεις με νέο επενδυτή!

Η νέα σεζόν στο τμήμα μπάσκετ των γυναικών στον ερασιτέχνη αναμένεται να είναι αρκετά σημαντική, καθώς μπορεί να υπάρξει είσοδος νέου επενδυτή από τη Σουηδία.


Αναλυτικότερα ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Ηλίας Μιχαλαριάς μαζί με τον υπεύθυνο του μπάσκετ γυναικών, Σαράντο Μιχαλαριά και τον νέο προπονητή της ομάδας, Πέτρο Πρέκα, βρίσκονται στη Σουηδία. Στόχος τους είναι τα πλάνα της επόμενης σεζόν αλλά και για να βρουν έναν νέο επενδυτή με περισσότερη οικονομική άνεση για το συγκεκριμένο τμήμα.

Σίγουρα αν όντως πραγματοποιηθεί η έναρξη της συνεργασίας με έναν άνθρωπο, ο οποίος θα έχει την οικονομική άνεση, τότε το τμήμα μπάσκετ γυναικών θα μπορέσει την επόμενη χρονιά να εμφανιστεί ακόμα πιο δυνατό απ' ότι τώρα. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο ανταγωνισμός έχει μεγαλώσει από τη στιγμή που και ο Ολυμπιακός έχτισε ομάδα στο συγκεκριμένο τμήμα του ερασιτέχνη του.

Όσον αφορά την ομάδα μας όμως, υπάρχουν ήδη συζητήσεις με τον Πάνο Παπαδόπουλο. Ο συγκεκριμένος είναι Έλληνας επιχειρηματίας που ζει κι εργάζεται στη Σουηδία. Τέλος να αναφέρουμε ότι με το συγκεκριμένο επιχειρηματία υπήρχαν συζητήσεις, στις οποίες ήταν μπροστά οι αδερφοί Ντάνοι αλλά και ο Ουίκστρομ. Για να δούμε αν θα έχουμε αίσιο τέλος από αυτή την υπόθεση, καθώς τα περισσότερα τμήματα του ερασιτέχνη μας, βρίσκονται στην εντατική. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου