Ιστορικό άρθρων

Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Το «αντίο» του Γκιστ στον Μητσάρα!

Το ελληνικό μπάσκετ από την νέα χρονιά γίνεται πιο φτωχό και αυτό μας στεναχωρεί όλους ιδιαίτερα. Αυτό διότι ο Δημήτρης Διαμαντίδης σταμάτησε από την ενεργό δράση και πλέον δέχεται απ' όλους την απόλυτη αποθέωση, ως τον τελευταίο αποχαιρετισμό.


Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ήταν ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής της γενιάς του και ένας από τους κορυφαίους στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ. Πρόσφερε πολλά στο συγκεκριμένο άθλημα και το βοήθησε να αναδειχθεί ακόμα περισσότερο. Πλέον όμως ο Μητσάρας αποφάσισε να σταματήσει κι ο καθένας ξεχωριστά (συμπαίχτες-αντίπαλοι) τον αποχαιρετούν με τον δικό τους τρόπο.

Ανάμεσα στους πολλούς παίχτες, παράγοντες, πρώην άσους που αποθεώνουν για τελευταία φορά τον Διαμαντίδη είναι και ο Τζέιμς Γκιστ. Ο Αμερικανός power forward συνεργάστηκε για τέσσερα χρόνια με τον Διαμαντίδη (2012-2016) και γνωρίζει πολύ καλά τον «3D» και σαν παίχτη και σαν άνθρωπο. Έτσι, ο ίδιος αποφάσισε να τον αποχαιρετήσει μέσω μιας πολύ ωραίας φωτογραφίας, την οποία ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Δείτε την φωτογραφία:

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης James Gist III (@gistopoulous14) στις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου